Jump to content

Kundaliní gyakorlás szeptember 23.

2017-08-29 10:06:06

Háromórás Kundaliní gyakorlásra hívunk, ahol ünneplőbe öltöztetjük a lelkünket, kriyázunk, meditálunk, együtt léle(k)zünk és felélesztjük a belső tüzet.


A csillagászati ősz szeptember 22-23-án kezdődik. (A déli féltekén e napon kezdődik a csillagászati tavasz.) Ettől kezdve a Nap a Baktérítő felé távolodik az Egyenlítőtől, sugarai egyre laposabb szöget zárnak be a földtengellyel. Ezért az északi féltekén rövidülnek és hűlnek a nappalok, közelít a tél.

Ezen a különleges estén egy 3 órás Kundaliní gyakorlásra hívlak, ahol ünneplőbe öltöztetjük a lelkünket, kriyázunk, meditálunk, együtt léle(k)zünk.

Nem harcolunk a változással, ha kell, ha van mit, elengedünk, ha kell kitartunk és a két pont között keressük az egyensúlyt.

 

„Ezen a napon a test-lélek-szellem energiák harmóniarezgései is kiegyenlítődnek, valamint a múlt, jelen és jövő is összekapcsolódik bennünk, az Örökkévaló Fényben!”

 

Az őszi napéjegyenlőség napjához és az azt követő időszakhoz az elmúlás, búcsúzás és a számadás köthető. E naptól a sötétség erői nyilvánulnak meg jobban, a külvilági tűz fogyásával a belső, befelé forduló tűz nyer teret.

 

A 2017-es évben az Őszi Napéjegyenlőség pontos időpontja: szeptember 22. 20:03

Érdemes ezen a napon ébresztgetni, hívni a belső tüzünket, ráhangolódni a belső folyamatainkra, ha kell, írd le a benned lejátszódó érzéseket, történéseket, amit el is hozhatsz magaddal a másnapi gyakorlásra. A közös gyakorlás, a közösség ereje képes a bennünk lévő fájdalmakat, elakadásokat feloldani, elbírni!

Kérlek, hogy a meditációhoz hozz magaddal kendőt/sálat vagy kapucnis felsőt.

 

A gyakorlást tartja: Rábóczki Renáta (Jiwan Gopal Kaur)
Kundaliní/Vinyasa flow/Yin jóga oktató

Időpont: 2017. szeptember 23. (szombat) 18.00 - 21.00-ig

Részvételi díj: 4000 Ft, vagy egy bérletalkalom + 2500 Ft. (Korlátlan havi bérlet és Próbabérlet nem használható fel.)

 

A workshopra előzetes jelentkezés szükséges, itt: http://www.jogaobuda.hu/bejelentkezes/

 

Szeretettel várunk a gyakorlásra!