Jump to content

Shakti Tánc® – A tánc jógája!

2017-09-11 11:45:09

Szeptember 23-án délelőtt újra megoszthatjuk egymással az együttlét sokszorozó erejű, gyógyító tapasztalatokhoz vezető élményét.

Shakti Tánc® – A tánc jógája!

Mantra, jóga, tánc, meditáció.


Finom nyújtásokkal, áramló ászanázással, dinamikus álló gyakorlatokkal, vezetett és szabad tánccal utazunk befelé, hogy harmónia és béke töltse be szívünket.

Tudatos ébresztés testnek, léleknek és elmének. A gyakorlatok megnyitják és felszabadítják a finom energia áramlása előtt az utat a testben. Feszültségoldó mind fizikai, mind mentális szinten. Utat nyit a prána szabad áramlásának, felszabadítva a lélek energiáját, hogy megnyilvánulhasson.

Közösségben, de magadban! Elmerülve belső csendedben meditációval, mantra énekléssel, a harmónium szépséges hangjával kísérve.

Gyakorlásunk legmélyebb pontja lesz, hogy belekóstolunk a Shakti Tánc® egyik gyönyörű elemébe, a mantrikus koreográfiába. Létrehozunk egy élő, lüktető mandalát táncunkkal.

Gyakorlás az egyszerűség és szépség jegyében.


Várlak szeretettel,

Edina Bir Devi (Shakti Tánc® tanár, Jógapszichoterápia és életmód tanácsadó)

 

Időpont: 2017. szeptember 23. (szombat) 10:00-13:00

Részvételi díj: 4500 Ft

A Shakti táncra előzetes jelentkezés szükséges!

Jelentkezni lehet:

- a recepción, 1500 Ft előleg befizetésével (Kérjük, hogy az órarendi órák ideje alatt gyere, mert akkor biztosan bent vagyunk! Aktuális órarend: www.jogaobuda.hu/orarend)

- vagy e-mailben a címen, és 1500 Ft átutalásával a 11703006-20477990 bankszámla számra. Számlatulajdonos: ODML Kft. A közleménybe kérjük írd be, hogy "Shakti tánc"! Ha még nem jártál nálunk, kérjük az e-mailben küldd el a címedet is, mert az átutalásos számla kiállításához szükség lesz rá.

Szeretettel várunk!