Jump to content

Bevezetés a meditációba - feb. 25.

2017-12-19 18:11:39

A meditáció az elme lecsendesítésének gyakorlata, a belső békesség elmélyítésének folyamata. Ismerd meg a meditációhoz vezető utat Kriston Adriennel!


Egész nap sok-sok megoldandó feladat zúdul ránk, valamint életünk logisztikai és erőforrás menedzselésével kapcsolatos döntések sorozata vár.

Elemzünk, mérlegelünk, kockázatokkal, félelmekkel, hiedelmek és meggyőződések belső lenyomataival dolgozunk. E mellett sokat vívódunk érzelmi, lelki életeseményeink feldolgozásával, megértésével, elfogadásával.

Mentálisan és érzelmileg gyakran túlterheltek vagyunk a munkahelyünkön, az emberi kapcsolatainkban, családi, társadalmi szerepeinkben és a magánéletünkben is.

Ebben a mentális forgalmi dugóban sokszor irányt vesztünk és elhomályosul a "belső GPS" iránymutatása. Az érzelmi dzsungelben pedig előfordul, hogy nem látjuk a fától az erdőt.

A meditáció gyakorlása segít a gondolati és érzelmi lenyomatok kitisztításában és az elcsendesülés folyamatában.

Ez valóban egy folyamat, ahol lépésről-lépésre, a test felkészítésén, a figyelem fókuszálásán, az egyszerre elengedett, de koncentrált állapotok megélésén át haladunk a csendesség felé.


A bevezető workshopon rövid elméleti ízelítő után, néhány fizikai és relaxációs gyakorlattal, a test megtisztításával, előkészítésével dolgozunk. Végül pedig egy biztonságos és könnyen elsajátítható meditációs gyakorlattal koronázzuk meg ezt a befelé vezető, elmélyülő folyamatot.


Helyszín: Loveyoga Óbuda jógastúdió

Időpont: 2018. február 25. (vasárnap) 18.00-19:30

Tartja: Kriston Adrienn jóga és meditáció oktató RYT-200

Részvételi díj: 3000 Ft vagy 1 bérletalkalom + 1500 Ft (Korlátlan havi bérlet és Próbabérlet nem használható fel.)


A workshopra előzetes jelentkezés szükséges, itt: www.jogaobuda.hu/bejelentkezes


Szeretettel várlak,

Adrienn