Jump to content

Ambient Flow

2018-05-04 14:25:14

Flow jóga élőzenével: Kriston Adrienn "Vinyasa FLOWer" áramló jógaóráját Balázs Gergely különleges Lélekhegedű inspirációi kísérik - június 3-án


Hangolódj rá a belső ritmusodra és utazz a zene hangjaival! Éld át, hogy a KÍVÜL és a BELÜL a rezgések segítségével összeolvad. Merülj el az EGYÜTTérzésben, az EGYSÉGélményben.

A zene, a ritmus az egyik legősibb önkifejezési, közösségi és gyógyító forma. Közvetlenül belülről hat, sokszor anélkül, hogy értenénk vagy meg tudnánk magyarázni, mégis mindennél valóságosabban működik.

A flow gyakorlás a test áramlatkeltő képességeit ébreszti és használja a mélyebb kapcsolódáshoz és a testi-lelki harmónia kialakításához.

 

Az élőzenés, lágyan hullámzó flow gyakorlásban egyszerre dolgozunk kívülről befelé és bentről kifelé. A mély ihletettségből született, gyönyörű hegedű improvizációk kívülről segítenek a belső, mélyebb hangolódásban; a finom flow gyakorlatok pedig belülről indulva fejeződnek ki belőlünk újabb és újabb formákba öntve a testet.

A hegedű dallamai univerzális hangok, a szférák zenéjét idézik. A Lélekhegedű különlegessége, hogy a jelenlevők aktuális állapotára hangolódva formálódik és mély empátiától áthatva felemeli az emberek szívét.

 

A meditatív flow gyakorlás kiválóan felkészíti a testet és az elmét a workshopot megkoronázó, lélekemelő hang-relaxációra, ahol teljesen feloldódhatsz a hangokban és rezgésekben.

 

A különleges workshopra a zenére, belső elmélyülésre nyitott kezdő és haladó gyakorlókat egyaránt szeretettel várunk!

 

Időpont: 2018. június 3. (vasárnap) 18:00-20:00

Helyszín: LoveYoga Óbuda jógastúdió

Szint: kezdő és haladó

Stílus: Flow

Tartja: Kriston Adrienn YA-RYT200

Részvételi díj: 4500 Ft, vagy 1 bérletalkalom + 3000 Ft (Korlátlan havi bérlet és Próbabérlet nem használható fel.)

 

A workshopra előzetes jelentkezés szükséges, itt: www.jogaobuda.hu/bejelentkezes

 

Szeretettel várunk!