Jump to content

Szellemi kör

2018-09-14 13:34:55

Előadás/vezetett beszélgetés az élet nagy kérdéseiről. Miért? Minek? Hogyan? Örök kérdéseink. Az emberiség túl van sok-sok filozófiai áramlaton. A gondolkodó ember számtalan válasszal próbálkozott a földi lét és az Univerzum megértésére...


Ma az információ parttalan áramlásának világában szinte egyszerre szembesülhetünk a válaszadási kísérletek hatalmas tárházával. Mit kezdjünk velük? Hogyan értsük meg? Hogyan hasznosítsuk, hogyan éljünk jól, jobban?

Hogyan legyünk szellemi emberek? Hogyan legyünk lelkiségünket, érzelmeinket megélők? És közben hogyan „járjunk jól” a földön? Hogyan tegyük minél jobban a dolgunkat? 

Ha Téged is érdekelnek az alábbi témák, akkor várlak a Szellemi Körben.

 

Első alkalom: 2018. szeptember 29. (szombat) 15:00-17:30

Helyszín: LoveYoga Óbuda Jóga- és Egészségközpont

Részvételi díj: 6000 Ft

Jelentkezéshez klikkelj ide!

 

1. alkalom: Bevezető beszélgetés

Mit jelent a „praktikus” tudatosság?

Ősi hagyományok, jelenkor tudása, tudomány

 

"Az egyik legérdekesebb kérdés a Hitünk. Gyermekkorunkban erős impulzusok érnek minket és elhisszük azt, amit a szüleink, idősebb rokonaink és tanáraink állítanak. Eleinte nem kételkedünk, de amint kezd nyiladozni az értelmünk, rájövünk, hogy számos dolgot nem úgy érzünk, érzékelünk, gondolunk, ahogy azt állítják nekünk. Szembesülünk azzal, hogy a tanár, a szülő Hiszi, amit mond, de egyáltalán nem biztos, hogy Tudja.

Megtapasztaltam – belülről vagy közelről szemlélve – több csoportosulás típust. Voltak olyanok, amelyekben egy ideig Hittem is. Ez természetes. A nagyon magas szellemiségű és lelkiségű emberek képesek csak arra, hogy azonnal észrevegyék azt, ha be akarják sorozni őket az egyik Hitseregbe. Ők zsigerileg tiltakoznak."

A cikk folytatása itt található.

 

Első alkalom: 2018. szeptember 29. (szombat) 15:00-17:30

Helyszín: LoveYoga Óbuda Jóga- és Egészségközpont

Részvételi díj: 6000 Ft

Jelentkezéshez klikkelj ide!

 

Az előadásokat tartja, a beszélgetéseket vezeti Csizmadia Attila természetgyógyász.

Attiláról:

"Életem egyik fő célja olyan feladat felvállalása, amely az emberek életminőségének jobbá tételét szolgálja. A környezetemben történt esetek kapcsán kerültem közel a természetgyógyászathoz, miközben mindig foglalkoztattak az ember szellemiségének, gondolkodásának eredményei, valamit a lelki folyamatok hatása testünkre, egészségünkre.

Mélyen hiszek az öngyógyítási folyamatokban, és hogy a gyógyító ebben nagy segítséget tud nyújtani. A test-lélek-szellem hármas egységének egyensúlyára való törekvés segít minket abban, hogy harmóniában tudjuk élni önmagunkkal és a külvilággal. Ha az egyensúly átmenetileg megbomlik, az diszharmonikus állapotot hozhat létre. A természetgyógyászat és az integrált gondolkodás segíthet a pillanatnyi helyzet megértésében, az ok-okozatok feltárásában és a megoldás megtalálásában.

Hiszek abban is, hogy a több évezred alatt összegyűlt szellemi tudás hasznosítható a mindennapjaikban, segíti az eligazodásunkat a földi létben és a feladataink minél jobb ellátásában életünk bármely területén."

Csizmadia Attila
természetgyógyász

Attila weboldala: https://ergo-sum.hu/

 

A további alkalmak témái:

 

2. Vallás, ezotéria, spiritualitás, New Age mozgalom, kultuszok, hit

https://ergo-sum.hu/lelek/ezoteria-spiritualitas-new-age/

 

3. Test, lélek, szellem, élet, halál

https://ergo-sum.hu/test/a-testi-betegseg-es-a-lelek-kapcsolata/

 

4. Teremtés? Evolúció?

 

5. Karma? Előző életek? Szabad akarat?

https://ergo-sum.hu/szellem/akarat-szabad-egy-tancra/

 

6. Központi tudat, morfogenetikus mező

 

7. Érzékelés, intuíció, hatodik érzék

https://ergo-sum.hu/uncategorized/hanyadik-erzek/

 

8. Beavatás? Mágia?

https://ergo-sum.hu/lelek/beavatkozas/

 

9. Energiák, aura, védelmi rendszerek

 

10. Félelmeink, öngyógyítás, belső utazás

https://ergo-sum.hu/lelek/lelkesedunk/

https://ergo-sum.hu/lelek/lelkes-gondolatok-1/