Jump to content

Lélekre hangoló

2018-11-20 16:11:58

HangDrum, hangtál, gong, Slow flow, Yin, Kundaliní... Egy Karácsony előtti szívnyitó workshop, szívdalokkal az ünnep és meghittség jegyében Szabadi Andival és Rábóczki Renivel.


December 16-án szeretettel várunk egy Lélekre hangoló HangDrummal kísért Slow flow gyakorlásra, melyet hangtálas Yin jóga gyakorlás és gonggal kísért relaxáció fog követni, végül egy igazi szívközpontú Kundaliní meditációval zárjuk a gyakorlást és hangolódunk a December varázslatos energiáira.

A december szimbolikája nagyon is ihletett, lezárul egy ciklus, egy év, mindenki aki csak teheti, visszahúzódik egy intimebb körbe, a külvilág zaja is egyre inkább halkul. Megünnepeljük ki-ki a maga módján azt az egy évet, amelyben fejlődtünk, alakultunk, többek lettünk.

Mi ezt az eseményt álmodtuk meg Nektek, hogy egy kicsit a szívünkbe tekintsünk, felkészüljünk az év utolsó hónapjára, tudatosítsuk a figyelmünket befelé.

Szívközpontú, ünnepekre hangoló gyakorlás lesz!

 

Időpont: 2018. december 16. (vasárnap) 18.00-20:30

Tartja: Rábóczki Renáta (Vinyasa Flow, Yin jóga, Kundaliní jóga oktató) és Szabadi Andrea (Kaan Luum) zenész, hangterapeuta, jógaoktató

Részvételi díj: 4500 Ft, vagy 1 bérletalkalom + 2500 Ft (Korlátlan havi bérlet és Próbabérlet nem használható fel.)

A gyakorlásra előzetes jelentkezés szükséges, ehhez klikkelj ide!

 

Szeretettel várunk! 

Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni Andi csodálatos zenei játékából, akkor kattints ide!