Jump to content

Füstölőkészítő workshop

2019-01-13 22:15:16

Ezen a délutánon megismerkedünk a füstöléshez használt alapanyagokkal, a füstölés történetével és hagyományával, majd minden résztvevő elkészítheti és hazaviheti saját, egyedi füstölőkeverékeit.


A füstölés jó hatással van közérzetünkre és támogat a spiritualitás útján. Hosszú múltra tekint vissza, a füstölésre használt különféle gyanták és szakrális növények alkalmazásáról szóló emlékek több ezer évesek. Minden ősi kultúra alkalmazta a növények és a füst erejét a szertartásaik idején. A ceremóniák során használt növények szentnek számítottak, az emberek úgy tekintettek rájuk, mint kozmikus szövetségeseikre.
A növények az élet körforgásának szerves részei. A tűz által kiszabadítjuk a növény szellemét és az érzékszerveinken keresztül magunkba fogadjuk az energiáját. A belélegzett illatanyagok hatással vannak az érzékelésre, a pszichére és az érzelmekre, ezáltal pedig befolyásolhatják az élettani folyamatokat.

Ha szeretnél megismerkedni a tradicionális füstölőkészítés technikájával és elkészíteni a saját illatkeverékeidet, akkor jelentkezz bátran!

Ezen a délutánon egy rövid elméleti áttekintéssel megismerkedünk a füstöléshez használt legértékesebb alapanyagokkal, a füstölés történetével és hagyományával, valamint a füstöléshez használt növények energetikájával. Ezt követően pedig a gyakorlatnak, vagyis a mozsaraknak és az illatos hozzávalóknak adunk teret, amikor elkészítheted, majd hazaviheted saját, egyedi füstölőkeveréked.

Engedd, hogy az egyre hűvösebb és sötétebb napokon a természet finom illatai átmelengessék a lelkedet és otthonodat!

A részvételi díj 7000Ft/fő, ami tartalmazza a műhelymunka során felhasznált alapanyagokat, a saját, egyedi keverékeket, és egy füstölőrácsot.

Időpont: 2019. április 27. (szombat) 17:00-19:30

A workshopot tartja: Kovács Kata, Unalynn' Secret Garden


Jelentkezéshez klikkelj ide!

Szeretettel várunk!