Jump to content

Cleopatra-Torna®

Ősi bölcsességek és titkos tanítások modern nőknek. Egy új módszer, ami több mint torna, több mint elmélet...


A Cleopatra-Torna® egy selfness óra, ami keleti mozgásformákból átvett elemekből álló gyakorlatsorból és meditációból áll. A torna során oldjuk a tudatalattinkban felhalmozódott érzelmi sérüléseket, blokkokat, amelyek segítségével könnyen megtaláljuk nőiességünk valódi erejét.

 

Amivel foglalkozunk, és amin segít a Cleopatra-Torna®:

- belső női kisugárzás,

- kiteljesedett szexualitás,

- női szerep a párkapcsolatban,

- gyermekvállalás,

- önbizalom,

- megbocsátás,

- elfogadás-befogadás...

 

Kortól és edzettségtől függetlenül minden hölgynek könnyedén elsajátítható.


Időpont: minden vasárnap 18:00-19:30

Bármelyik órához lehet csatlakozni, ám előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezni lehet minden vasárnap délig az alábbi elérhetőségeken:

- E-mail: cleopatratorna03@gmail.com

- Telefon: 06 30 89 09 455

 

 

 A foglalkozásokat tartja: Gyurkó Dóra - Cleopatra-Torna® tréner

„Egyre több nő érzi, hogy manapság a férfi-női szerepek eltolódtak a párkapcsolatokban és ez bizony a kapcsolatok rovására megy. A férfiak által meghatározott kultúránkban sok nőnek háttérbe kell szorítania nőiességét a munka és a pénzkeresés érdekében. A harmonikus párkapcsolat alapja azonban, hogy egyensúlyban legyenek a férfi-női energiák.

Az a nő, aki jól érzi magát nőiességében, nem akarja a kapcsolatban a "nadrágot" viselni. Ehelyett felismeri és használja lényéből fakadó érzékenységét, az elfogadást, a befogadást és teremtő erejét... Azáltal, hogy ő megéli saját nőiességét, lehetőséget teremt arra, hogy párja megélje férfias energiáit, és ezzel a kapcsolat energetikailag egyensúlyba kerül, ami mindkét fél számára varázslatos lehetőségeket rejt.

 

Célom, hogy a Cleopatra-Tornával segítsek minden hölgyből elővarázsolni és megismerni a benne lévő igazi NŐT, aki képes megtalálni az egyensúlyt és boldogan megélni minden egyes női aspektusát, mint feleség, anya, barátnő, sikeres munkaerő...”

 

"Hogy valaki nőnek születik, az nem a végzet, az a sors. A végzet az, hogy hogyan fogadod el női mivoltodat, s mit hozol ki belőle."

(Anthony de Mello)