Jump to content

Kezdő Vinyasa flow tanfolyam

Négyalkalmas tanfolyam azoknak, akik szeretnék elsajátítani a Vinyasa flow jóga alapjait, akik szeretnék megtapasztalni az áramlás felemelő érzését. Akik most kezdenek el jógázni, vagy már jógáznak, de a Vinyasa flow-t még nem próbálták


A "vinyasa" (vinyásza) szó jelentése: összekötni, szinkronba hozni

A "flow" jelentése: áramlás, áramlat, keringés

A flow-élmény: „Az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől örömmel töltődik fel, abban teljesen feloldódik, minden más eltörpül mellette, bármi áron folytatni törekszik”. - Csíkszentmihályi Mihály

A Vinyasa flow jógában szinkronba hozzuk a mozgást a légzéssel, egyik ászanából áramlunk a másikba a ki- és a belégzésünk ütemére. Gördülékenyen haladunk a pózokban előre, nehézségi szintről szintre.

A Vinyasa flow egy nagyon szabad és áramló stílus, amelyben megélhetjük a légzésünket, megélhetjük a mozdulatainkat, a kecsességet, a könnyedséget, a lágyságot és az erőt egyszerre. Megélhetjük benne Önmagunkat!

A tanfolyam azoknak szól, akik szeretnék elsajátítani a Vinyasa flow jóga alapjait, akik szeretnék megtapasztalni az áramlás felemelő érzését. Akik most kezdenek el jógázni, vagy már jógáznak, de a Vinyasa flow-t még nem próbálták, akik próbálták, de szeretnének jobban elmélyülni benne!

 

A tanfolyam 4 alkalmat foglal magába, egészen az alapoktól indulva:

1. A légzésünk ereje, mikéntje, Napüdvözletek fajtái, pontos kivitelezése, összekötni a légzést a mozgással!

2. Az alap ászanák, amelyek jó eséllyel előfordulnak egy Vinyasa Flow órán, helyes kivitelezésük, megtartásuk, és a belőlük való áramlás, egyik ászanából a másikba!

3. Az egyensúly – balance megtalálása, jobb és baloldal között a középpont (egyensúlyi ászanák és közöttük a Flow)

4. Holdüdvözlet és a flow, megismerkedünk két holdüdvözlet sorozattal, amely méltó lezárása lesz a tanfolyamnak, végig áramlunk az órán, úgy, ahogyan a folyó vize áramlik!

 

A tanfolyam első időpontja: 2018. október 5. (péntek) 19:15-21:00

A további alkalmak: október 12., 19. és 26. (péntek) ugyanebben az időpontban

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom, összesen 12.000 Ft

A tanfolyamot tartja: Rábóczki Reni (Vinyasa flow, Yin jóga és Kundaliní jóga oktató)

Jelentkezéshez klikkelj ide!


Szeretettel várunk!