Jump to content

Gerinctréning - személyre szabva

Négyalkalmas tanfolyam, ahol a résztvevők gerincproblémáinak leginkább megfelelő, egyéni NMPT gerinctréning gyakorlatokkal nyújtunk hatékony megoldást. 


A gerinc egészséges állapotának helyreállítására speciális, személyre szabott, korrekciós mozgás sorozatokat tanítunk meg.

A módszer neve NMPT (Natural Movement Pattern Training, magyarul Természetes Mozgásminta Tréning), amely egy korrekciós sorozat a természetes mozgásminta újratanulása érdekében, a gerinc, a csípő, a térd illetve a nyaki fájdalmak, problémák megszűntetésére.

A korrekciós sorozat kidolgozója Bene Máté porckorongsérv-specialista (porckorong.hu).


Sokszor mozgásszegény életmódunk, vagy az ülőmunka önmagában elindít egy degenerációs folyamatot gerincünk, ízületeink terhére.

Az NMPT-vel ezt a folyamatot meg tudjuk állítani és vissza tudjuk fordítani. A cél, hogy bizonyos ideg-izom kapcsolatainkat a helyes irányba tereljük.
A tanfolyamon végig vesszük a speciális mozgássorozatot, megtanítjuk, beállítjuk a helyes tartást.
A mozgássorozat mellett, egyénre szabottan megnézzük kinek mi a konkrét problémája, mivel érdemes kifejezetten foglalkozni.

 

A négy alkalom alatt megtanítjuk azokat a gyakorlatokat, amivel megérezheted a megfelelő tartást és az ahhoz kapcsolódó érzeteket. A négy hét alatt egy otthon is gyakorolható mozgássorozatot alakítunk ki, amit rendszeresen gyakorolva a problémák megszüntethetők!

 

A tanfolyamot tartja: Nyári-Nagy Ibolya - NMPT tréner, jógaoktató

A következő tanfolyam indul: 2018. április 27-én, pénteken, 15:30-17:00
Ezt követően péntekenként, ugyanebben az időpontban lesznek a további alkalmak.

A négyalkalmas tanfolyam díja: 20.000 Ft

Maximális létszám: 8 fő!

Annak érdekében, hogy mindenkire megfelelő időt és figyelmet tudjunk fordítani, a 8 fős maximális létszámot nem lépjük túl. A négyhetes tanfolyamok folyamatosan követik egymást. Ha lemaradtál a jelenlegiről, jelentkezz a következőre!

Jelentkezés: www.loveyoga.hu/bejelentkezes

 

Szeretettel várunk!